STIHL TIMBERSPORTS® COVID-19 INFO

STIHL TIMBERSPORTS® COVID-19 INFO

I dag meddeler Timbersports at alle interne og eksterne aktiviteter innstilles ut april 2020. Beslutningen gjelder globalt, og er basert på den siste tidens utvikling av koronaviruset (Covid-19). Alle internasjonale konkurranser til og med mai 2020 påvirkes, og dermed er World trophy og Rookie-VM innstilt. 

Timbersports har tatt beslutning om å innstille samtlige arrangement fra og med i dag til og med ut april 2020. Det inkluderer konkurranser, treningsleire, oppvisninger og andre typer arrangement. Beslutningen er basert på den siste tidens utvikling av koronaviruset (Covid-19). 

– Vi setter helse og sikkerhet først i alt vi gjør. På grunn av den siste tidens utvikling i spredningen av koronaviruset velger vi nå å prioritere helsen til våre atleter, publikum og alle involverte, sier Emma Birgersson, kommunikasjonsansvarlig i Timbersports Norden. 

Beslutningen påvirker også samtlige internasjonale konkurranser til og med ut mai 2020. Det betyr at årets World Trophy (tidligere Champions Trophy) og Rookie-VM innstilles. Mesterskapene skulle avgjøres på Rathausplatz i Wien i Østerrike torsdag 21. mai og fredag 22. mai. Det er per nå ikke avgjort om samtlige arrangement utover april 2020 blir påvirket. Beslutninger rundt dette vil tas på bakgrunn av utviklingen som Timbersports daglig følger med på. 

– Vi i Norden, sammen med den internasjonale Timbersports-organisassjonen, følger situasjonen løpende, og kommer til å ta de nødvendige avgjørelsene for å sikre velferd og helse for alle involverte. Derfor kommer vi til å overveie hvordan arrangementer fra april og fremover kommer til å påvirkes, sier Emma Birgersson.