STIHL TIMBERSPORTS® COVID-19 UPDATE

STIHL TIMBERSPORTS® NORGE GJENOPPTAR SESONGEN

Mandag 10. august starter TIMBERSPORTS® opp igjen med å arrangere treningsleire, konkurranser og andre sportsrelaterte aktiviteter i Norge. Det innebærer at konkurranser og aktiviteter som til nå har måttet utsettes på grunn av corona-pandemien nå kan arrangeres under tilpassede former. 

Vi er mange som har lengtet etter denne beslutningen, som er tatt etter nøye overveielse av de siste rapportene om smittespredning. Sesongen kommer til å utføres med strenge forholdsregler i tråd med Folkehelseinstituttets forskrifter og råd. Eksempelvis kommer antallet personer til å begrenses til maks 50 stykker, og kommer til å reduseres ytterligere dersom det ikke er mulig å holde ansvarlig avstand. 

Pandemien er ikke over, og vi kommer til å tilpasse våre aktiviteter og retningslinjer, og fortsette å ta vårt ansvar. Vi følger fortløpende med på utviklingen, og er klare for å ta nye beslutninger dersom situasjonen krever det. 

En alternativ internasjonal konkurransesesong 
Vi har også kommet frem til et provisorisk alternativ for å gjenoppta den internasjonale konkurransesesongen. Planen er å arrangere minst ett av de to internasjonale mesterskapene under sikre og kontrollerte former. Dette skjer uten publikum i München i siste halvdel av 2020. Først ut er European Trophy, som planlegges til 8. november. Denne konkurransen er den europeiske kvalifiseringen til World Trophy 2021. Dersom situasjonen tillater det kan det bli aktuelt å arrangere flere europeiske konkurranser i løpet av høsten. 

De alternative planene kommer kun til å gjennomføres dersom vi kan arrangere i henhold til lokale sikkerhetsrestriksjoner, globale reisedirektiv og i tråd med myndighetenes råd og restriksjoner. Vi samarbeider tett med vår medisinsk ansvarlige når det gjelder hygienerutiner for å beskytte deltakere og alle involvert. 

Aktuell tidsplan – TIMBERSPORTS® sesong 2020:
8. november: European Trophy 2020, München
29. november: individuelt verdensmesterskap 2020, München