Prøv STIHL TIMBERSPORTS®

Video file

Hvordan begynner man med TIMBERSPORTS®?

TIMBERSPORTS® er en internasjonal og actionfyllt ekstremsport. For å få trene og konkurrere i TIMBERSPORTS® må man å ha fullført de utdannelser som blir holdt av STIHL TIMBERSPORTS®. 

TIMBERSPORTS® treningsleir er delt inn i nybegynnerleir og fortsettelsesleir. Begge typene leir blir holdt ved treningsanlegget i Orsa, Sverige.  

Nedenfor er de hittil planlagte leirene. 

timbersport

TIMBERSPORTS® nybegynnerleir, 12.–14. april
TIMBERSPORTS® arrangerer nybegynnerleir i Orsa, Sverige, 12.–14. april 2024. Leiren er en perfekt mulighet for deg som ønsker å begynne å trene og konkurrere i TIMBERSPORTS®, eller for deg som er nysgjerrig på en spennende, utfordrende og sosial treningsform.

På leiren blir det gitt en grundig gjennomgang av sporten og hvordan man utøver og trener på en trygg måte i ulike disipliner. Ingen forkunnskaper kreves, all opplæring og trening blir veiledet av TIMBERSPORTS®-organisasjonen og nåværende proffutøvere. Aldersgrensen for nybegynnerleiren er 16 år (14 år i unntakstilfeller). Utstyr lånes ut på stedet.

Nybegynnerleiren inkludert opplæring, lån av utstyr, trevirke, overnatting og alle måltider. Alle reiser til og fra treningsleiren bekostes av deltakerne selv.
 

TIMBERSPORTS® fortsettelsesleir, 10.–12. mai
TIMBERSPORTS® arrangerer også fortsettelsesleir for de som har deltatt på en nybegynnerleir, 10.–12. mai i Orsa. Her får du muligheten til å fortsette treningen i TIMBERSPORTS® og forbedre presisjonen og teknikken din ytterligere.

Påmelding og kostnad
Nybegynnerleir:
Dato: 12.–14. april 2024
Koste: 4 995 SEK

Fortsettelsesleir:
Dato: 10.–12. mai 2024
Koste: 2 995 SEK

Spørsmål og påmelding sendes til timbersports@stihl.se.

timbersport
ferry svan

TIMBERSPORTS® 2024

 

Dato Aktivitet Sted
12.-12. april Nybegynnerleir Orsa, SWE
10.-12. mai Fortsettelsesleir Orsa, SWE