Prøv STIHL TIMBERSPORTS®

Video file

Hvordan begynner man med TIMBERSPORTS®?

TIMBERSPORTS® er en internasjonal og actionfyllt ekstremsport. For å få trene og konkurrere i TIMBERSPORTS® trenger man å ha fullført de utdannelser som blir holdt av STIHL TIMBERSPORTS®. 

TIMBERSPORTS® treningsleir er oppdelt i nybegynnerleir og fortsettelsesleir. Begge typene leir blir holdt ved treningsanlegget i Orsa, Sverige.  

Nedenfor er de hittil planlagte leirene. 

timbersport

Nybegynnerleir, Orsa. 5.–6. november
5. – 6.november blir årets andre TIMBERSPORTS® nybegynnerleir holdt i Orsa, Sverige. Det er en perfekt mulighet for deg som vil begynne å trene og konkurrere i TIMBERSPORTS®,  eller for deg som er nysjerrig på en spennende, utfordrende og sosial treningsform.

På nybegynnerleiren vil de bli gitt en grundig gjennomgang av sporten og hvordan man trener på en sikker måte i alle grener. Du trenger ikke noe tidligere erfaring, all utdannelse og trening vil bli gitt av TIMBERSPORTS®-organisasjonen og nåværende projesjonelle atleter. Aldersgrense for nybegynnerleiren er 16 år (14 år i unntakstilfeller). 

Kostnad
Fra 4 600 SEK, inkludert utdannelse, utstyr, tre, overnatting og alle måltider. Alle reiser til og fra leiren må dekkes av deltakeren selv. 

Påmelding
Spørsmål og påmelding sendes til timbersports@stihl.se

Frist for påmelding er 15. oktober. 

TIMBERSPORTS® dekker fortsettelsesleir
Etter nybegynnerleir er det mulig å fortsette trene TIMBERSPORTS® på en fortsettelsesleir. TIMBERSPORTS® dekker hele kostnaden for fortsettelsesleiren, hvis du tidligere har deltatt på en nybegynnerleir. 
 

timbersport
ferry svan

TIMBERSPORTS® 2022

Dato Hendelse  Sted
20.-22. Mai Treningsleir PRO Orsa, SWE
3. Juni Nordic Cup Elmia Wood, SWE
4. Juni Nordic Trophy Elmia Wood, SWE
3. Juli European Trophy Schirrhein, FRA
3. Juli French Rookie Championship Schirrhein, FRA
16.-17. Juli Nordic Cup Hamar, NOR
6.-7. Aug Nordic Cup Orsa, SWE
27.-28. Aug Nordic Championship Stenkullen, SWE
28. Okt Lag-VM 2022 GOT, SWE
29. Okt Individuell-VM 2022 GOT, SWE
5.-6. Nov Nybegynnerleir Orsa, SWE